Производител: Umberto Giannini
Раздел: Козметични продукти
Категории: Грижа за косата
Подкатегории: Балсами
Код на продукта: 759268
ID оферта: 758980
Наличност: На склад
Време за доставка: Максимум 5 дни
Цена: 35 лв.
Възстановяващ балсам с масло от авокадо и екстракт от кале - Umberto Giannini Hair Repair, 250 мл: балсам, обогатен с протеини и натурални масла, който възстановява, укрепва и овлажнява косата и помага за предотвратяване на накъсване и цъфтящи краища, за по-силна, по-мека и по-здрава коса. Възстановява влагата и блясъка на косата, като намалява появата на къдрене и цъфтящи краища и предотвратява по-нататъшно увреждане. Безопасен е за боядисана, химически третирана коса и коса за удължаване. Съдържа 97% съставки от естествен произход, без парабени и е богат на протеини. Има антистатичен ефект и е идеален за изключително суха, увредена коса.
Маслото от авокадо овлажнява, успокоява и предпазва косата от външни агресори, а екстрактът от зеле заздравява косъма.
Състав: Aqua (вода), цетил алкохол, Cocos Nucifera (кокосово) масло, глицерин, цетил алкохол, бенитримониев хлорид, какаос-каприлат, цетримониев хлорид, Ceteareth-20, феноксиетанол, Pentylene Glycol, Parfum-20 (Fragrance), Potassyium, Pentylene Glycol, Parfum (Fragrance) Roxypropyltrimonium хлорид, Triticum Vulgare (пшеница) Екстракт от брега, лимонена киселина, тризодий етилендиамин, хидролиз Яжте протеин, маслото от кора на Cinnamomum Camphora, Cinnamomum camphora linalooliferum дървено масло, mentha arvensis лист/стъбло масло, масло от лист Екстракт от плодове, екстракт от Daucus Carota Sativa (морков), масло от цветя на Pelargonium Graveolens, масло от Salvia Sclarea (градински чай), Leuconostoc/ферментен филтрат от корен на репички, линалол, CI 19140 (жълто № 5), CI 42090 (синьо 1).
Начин на употреба: нанесете върху косата след измиване с шампоан, по дължините и краищата, оставете да подейства и след това изплакнете.
Количество: 250 мл.
Производител: Umberto Giannini
Тази страница използва „бисквитки“. С натискането на Приемам или с разглеждането на този уебсайт, Вие се съгласявате на „бисквитките“. Научете повече за бисквитките в раздела Политика за бисквитки.