Производител: Noah
Раздел: Козметични продукти
Категории: Боя за Коса и Оксидант
Подкатегории: Боя без амоняк
Код на продукта: 448547
ID оферта: 448256
Наличност: На склад
Време за доставка: Максимум 5 дни
Първоначална цена: 33 лв.
Цена: 29 лв.
Безамонячна трайна боя за коса с оризови протеини и ленено масло - Noah, нюанс 6.66 Тъмно червеникаво русо, 140 мл Перманентна боя за коса, налична в широка гама от цветове, което осигурява равномерно покритие, включително бяла коса и позволява получаване на интензивни, блестящи и устойчиви нюанси в време. Не съдържа амоняк, парабени или резорцинол, дерматологично е тестван за никел. Багрилото е обогатено с оризов протеин и ленено масло, съставки, които подхранват и защитават косата. Богатата смес от оризов протеин и масло от ленено семе създава защитен филм около косата, като му придава подкрепа, еластичност и блясък. Боята е лесна за употреба, позволява безопасно нанасяне и е подходяща за чувствителна кожа. Препоръчва се да се направи тест за поносимост съгласно инструкциите в опаковката, тъй като продуктът съдържа съставки, които могат да причинят дразнене на кожата. Боята не се използва, ако имате обриви по лицето, чувствителен или раздразнен скалп, алергични реакции и не се използва за боядисване на вежди.
Опаковката съдържа: 50 мл оцветител, 75 мл окисляваща емулсия, ръкавици за еднократна употреба, 15 мл шампоан за защита на цвета и балсам, инструкции за употреба.
Как да използвате: Добавете оцветяващия крем във флакона на окислителната емулсия и разбъркайте. С помощта на апликатора багрилото се разпределя равномерно по корените и по цялата повърхност на косата. Оставете за 35 минути и след това изплакнете с много вода. Нанесете включения шампоан за защита на цвета, разбъркайте леко и след това изплакнете добре.
Ползи: Поддържа цвета.
Количество: 140 мл.
Цвят: Рижав.
Производител: Noah
Важно: Валидна промоция в рамките на наличните продукти!
Тази страница използва „бисквитки“. С натискането на Приемам или с разглеждането на този уебсайт, Вие се съгласявате на „бисквитките“. Научете повече за бисквитките в раздела Политика за бисквитки.